:))

glitter text generator

Thursday, 2 February 2012

~RAGAM 5 DELTA 2011 ~

HAAAA..now,aku nak crita pasal ahli kelas yg ku syg,5 Delta..hehe..aku nak tulis jujur2 pasal korang..hehe..siappp!!
Lyda :)





first,aku mulakan dgn Haleeda..sbb dia ni org first yg aku knal lam kelas..hehe..best sgt2 knal ngn dia ni.. dia sntiasa ade tyme aku senang+susah..budak kelas aku pggil dia ni TOYOL. hahaha..aku pun tak tau knape..mybe sbb dia ni kcik kott..hehe..dia ni gila2 ckit.aku ngn dia ni prnah mnerbitkan satu buku btajuk "JIWA SONGSANG"..hahaha..tp buku tu dh dbuang+dharamkan sbb mgandungi unsur2 lucah..hahahahaha!! tlalu songsang kott..hahaha..bongekkk! thanks Lyda  :)












Aishah :)
haaa..ni pulak Aizatul Aishah..org pggil Aishah or Ecot..cute kan dia ni?memang cute pun..hehe.aku suka bkwn ngn dia ni sbb dia mmahami aku..kalo aku ade problem,msti dia dtg teman aku..buat aku hepi..hehe.salu kalo lepas mggu balik bmlm,mlm prep ahad,msti dia bwak biskut kacang yg mak dia beli utk satu kelas..sedap! hehe..dia ni lemah-lmbut,tp gila2 jugak sbb dia turut myumbang sdikit dlm buku "JIWA SONGSANG"..hahahaha!! dia ni jenis yg tak smpai hati..prnah dia nangis sbb tak smpai hati nak tipu kwn dia..ecot,still ingt pristiwa mlm itu?haha..nway,thanks jadi kwn sy! mmwaahhh!! :)

Iffah :)
yg si kcik2 cili padi ni plak nama dia Thaqifah Aniqah. kwn2 pggil dia Iffah.muka dia ni memang sweet..sbb tu ramai org minat.hehe..aku nak bagi anugerah satu kat dia nie..plajar pling rajin buat revision..betul aku ckap.dia memang rajin..kalo g mane2,msti bawak buku..aku takut tngok dia rjin sgt..and...kat sini,aku nak buat pgakuan..hahaha!seriously......ni slh sorang psaing sengit aku dlm kelas..lbih2 lagi Bio.salunya mrkah kita 2 tak jauh beza..tp kalo pasal Sejarah n PAI,aku undur diri la..haha..aku memang tak dpt nak kalahkan n tak pnah pun dpt kalahkan dia dlm 2 subjek kuat dia tu.huhu..lagipun,,hahaha! bkn ape laa..mstila kita nak rebut tmpat ptama dlm kelas kan?sape yg taknak..hehe..tak dpt no.1 dlm fom,dlm kelas pun kira okay la..hahaha..kalo mase nak exam,aku tngok dia ni memang kuat sgt study! so,memandangkan aku taknak kalah,aku study la kuat jgak!haha..and Alhamdulillah brkat usaha+prasaan nak bsaing tu kuat sgt,aku bjaya kekalkan no.1 dlm kelas spnjang tahun 2011..syukur..tpi,tu bkn pnentunya..SPM aku tawakal jela..sbb..hmmm..huhu..dia ni seorg yg optimis! hehe..ska tlong org yg tgh dlm ksusahan..thanks Iffah :) frens 4 eva!

Ashe :)


Budak kiut ni plak Asyura Asmida..nickname dia Ashe or 
SheShe..hehe..dia memang tlalu kiut smpaikan aku nak pluk dia tiap2 hari..hehe..adakala dia memang suka buat lawak slumber..and dia ni jgak psaing yg tsangatlah sengit aku dlm subjek Math and Addmath..fuuuhhhh...tpi dia ni memang terer laa! susah nak kalahkan..Mathmode tak prnah tak dpt A+..Addmath 100..ceyyy..hehe..kalo ade problem pasal subjek 2 tu,org ptama aku cari,dia ni laa..sbb aku tau,dia dpt jwb soalan2 aku.haha.. tlalu byk knangan manis+pahit aku ngn dia nie..slh satunya...kjadian ini blaku wktu mlm..aku pegi toilet,aku tngok dia cuci baju sorang2..tp aku heran,knape dia biar air tak tutup sdgkan dia tak guna air wktu tu..aku tanyelaa..dia jwb,dia sunyi+boring cuci baju sorang2..so,dia bukak la pili air..takla sunyi kalo dgr bunyi air..hahaha..memang sgt bijak la otak budak ni..haha..haaa!! satu lagi,dia prnah slmtkan aku wktu aku "DIROGOL" cicak..haha..kjadian ni pun mlm jugak..dia tgh cuci baju,aku masuk toilet..nak buang air laa..hehe..aku bukak la pili air..tp aku rasa pelik..nape pili air tu mcm kenyal2..aku ingtkan getah rmbut ke ape..skali aku tngok,aku tgh picit CICAK!!haha..aku pun jeritla skuat-kuat yg mgkin,pggil nama ASHE!!smpai satu blok leh dgr..smpaikan kunci pntu toilet tu pun tggal sbb aku neves sgt2 wktu nak bkak pntu..Ashe pun heranla tngok aku ktakutan..pluk2 dia..nak nangis..haha..aku gtau la dia aku picit cicak..skali dia tngok,cicak tu dh tak dpt nak jln sbb aku picit kuat sgt kott..lemah la plak cicak tu! hahaha..nasib baikla aku lom buang air!!huhh!! Ashe pun start dri ari tu pggil aku cicak..haha..satu yg aku takleh tahan dgn dia ni.dia suka kacau aku dgn sorang budak laki dlm kelas aku ni..bkn dia soranglaa..satu kelas..dhla aku tak suka sgt3 kat budak tu..haiiihh! huhu..pjgla plak aku ckap sal Ashe ni..hehe..tkpe.. :)  nway,best jd kwn awk! love you!  :)


Bekha :)


Yg ni plak Rebecca namanya..mesra kan kami?hehe..ni la budak yg ska sgt pluk aku.bkn pluk jela..kiss pipi aku pun slalu..hobby dia kot..haha.tp kalo aku nak pluk+kiss balik,dia takut plak!apedaa..hehe..dia ni shbt yg baik sgt2..memang baik sgt2 laa...brapa kali ulang laa..haha..kwn ngn dia best!dia ni kitaorg gossipkan dgn Wan Farizan sbb adela satu krisis yg myebabkan mreka 2 tak tegur..tp Wan plak mcm rndu nak borak2 lagi ngn dia pas krisis tu..tu yg satu kelas gossip2kan tu..nama baru Bekha,kalo dpt jdi isteri Wan nanti,Sh.Rebecca..hehe..kidding :)
dia ni slalu sapot "Asel",budak yg aku tak suka tu! kalo aku ejek ckit,msti dia sapot la pakwe dia tu..haha..peewiitt!!dia ni suka tolong kwn2..dia ni treasurer 5 Delta yg sgt jujur..hehe..dlm kelas dia rapat giler dgn Ashe..kembar dia..hehe..nway,thanks bkwn dgn sy..sy doakan dia dpt result gempak nanti! :)






Adiey :)


Yg kat sbelah ni pulak Junaidi.ketua kelas 4&5Delta.seorg yg rapat dgn aku dlm kelas.suara dia ni unik..kalo dia ktawa,kompom satu kelas pun ktawa jgak sbb dia ktawa mcm donald duck..haha..dia ni seorg yg sgt3 friendly.dia slalu share crita dgn aku..salu mgadu smthing yg dia tak puas hati dgn aku.suka buat lwak yg dia sorang rase lawak..hahaha!aku slalu buli dia ni pegi ambil ubat kat bilik guru kalo aku sakit,buli dia ambil air,pegi kantin n mcm2la..dia suka ajak satu kelas mkn2 hujung mggu sbb family dia masak utk kami.bestla..baik sgt2..dia ni suka mntak duit utk bayar ni la..tu laa..smpai kitaorg skelas pun tak puas ati kdang2..tpi nak wat cmne..bkn dia yg nak,guru kelas kami yg suruh..ksian kau..haha.ckgu favourite dia ni Miss Pan sbb dia tlalu minat dgn Mathmode.kalo stiap kali exam,msti dia slalu tak puas ati sgt dgn aku sbb mrkah Math aku lbih baik dri dia.ayat yg aku salu dgr "eee..xpuas ati na ku ngn kau ehh..ku ckit gik mok A+ tk!"..aku diam jela..haha..nak wat cmne..rezeki..hehe..haaa..yg ni pnting pasal dia..dia ni suka MRAJUK! hisshhh..lelaki pun kuat mrajuk..kalo dia mrajuk,msti kpala dia senget wat keja.haha.nway,best sgt2 knal dia ni! thanks Adiey :)


Mbekk :)


ni pulak abg aku..nama dia Mohd Nazreen..org pggil dia "mbekk" sbb dia mcm kmbing..hehe..ni abg aku sbb kami 2 sama group mentor-mentee Sapphire..kami sama kelas thn 2011..yg aku tngok,dia ni seorg yg pntang dicabar.aku ingt lagi,aku cabar dia utk kalahkan aku dlm semua subjek..waaa..dia memang buat prubahan yg mendadak..dlm exam strusnya,semua subjek dia mningkat..tp Alhamdulillah laa..dia tak dpt kalahkan aku lagi..hehe..just satu subjek yg aku tak dpt kalahkn dia..Physics..huhu..aku memang lemah sgt2 la Physics..huhu..sbb tu la aku pggil dia ni ank ksayangan ckgu Physics aku,Miss Norlah..lgipun,Miss Norlah tu mentor kita 2..hehe..dia suka tolong aku jugak..dlm Mathmode,8math,Physics slalunya la..wlaupun kami 2 rapat,tpi kalo dah gaduh,smpai bmggu-mggu,dkt sbulan..haha..normal..nway,sbrla kau PLKN tu..hehe..thanks Mbekk :)


Izzul :)


haaa..ni la Izzul Adha..org pggil Izzul@Lus..haha..seorg yg aktif sgt2 bsukan..especially Kriket..that's why dia hitam..hehe..dia suka tolong aku pas "love letter" aku..hahaha..dia jdi pnasihat aku kalo ada problem ngn ehem2..kalo dia tngok aku gaduh ngn ehem2 aku,msti dia gi jmpa ehem2 aku,pujuk dia..haha..thanks 4 evrything Izzul!!!!! aku rapat dgn dia kat kelas..dia suka kacau2 aku.suka bgurau wlaupun gurau2 yg kdang2 mnyakitkan hati.huhu..seriously,aku paling tak suka gaduh ngan dia ni.thn 2011,aku gaduh besar dgn dia n Mbekk..dhla tiap2 hari kata2 pedas kluar dri mulut dia.sgt3 la mnyakitkan hati aku..smpaikan aku nangis2 wktu Dude tnya aku knapa mcm takda mood..aku gtau la kwn2 baik dia gaduh ngn aku.Dude snyum jela sbb tak tau nak sapot sapa..haha..Izzul ni suka tdo dlm kelas..tak kira ada ckgu ke tak..lantak dia laa..haha..Izzul,thanks jdi kwn aku oii..hehe  :)




Pok :)

next person yg aku rapat dlm kelas,ni laa..Zulhafiz ataupun org pggil Pok..kwn2 aku crite kat aku nama "Pok" tu ada sejarah trsendiri..haha..dulu,wktu fom 1 kott..diaorg buat expriment pendulum bob tu..hayun punya hayun,pndulum tu kena gigi budak ni + ada bunyi POK..haha..tu la nama dia Pok..haha..kwn dgn dia best..smnjak aku knal dia,aku tak prnah skali pun gaduh dgn dia..dia pun tak prnah marah kat aku wlaupun kdang2 aku gurau yg tlampau,,especially aku slalu kacau dia ni dgn sorang budak pompuan dlm kelas aku dulu..tuuuuuttttttttttt~ ~..hahaha..smpaikan  satu mlm tu,aku ejek2 dia dgn tuutttt tu..dia pegi pggil makwe dia kelas sbelah n ehem2 aku g kelas aku..nak tkut2 kan aku laa..haha.ngekk la kau Pok..dia ni sempoiii..suka tdo dlm kelas..aku tak tau la knape budak lelaki kelas aku suka tdo wktu ckg mgajar..cehhh..mcmla aku tak prnah..hehe..aku slalu mntak tlong kat dia ni especially kimslm kat ehem2 aku..hehe :) nway Pok,best sgt2 jadi kwn kau..thank you bro.. :)








Gjul :)
yeeaahhhh!! ni yg aku tggu2 nak tulis pasal budak kiut ni..hehe..seriously,dia ni memang kiut sgt2..aku tak sah kalo tak kacau dia dlm kelas..ni la Azizul Hafiz..org pggil Gjul..aku sama kelas dgn dia for 2 years..yeeaahh..best sgt3 sama kelas dgn dia.memang byk crita dia ni..tak dpt aku nak gtau satu2..hehe..dulu,aku prnah pggil dia ni HANTU! dia pggil la aku hantu jugak..dekat 2 bulan kami 2 tak cakap mcm org lain..kami 2 bhubung mcm dgn hantu.dia buat2 tak nampak aku la kalo aku cakap..haha..dia ni memang baik sgt2..aku tngok,dia ada sifat kpimpinan dlm diri dia..PRS la katakan..hehe..dia suka sgt2 kacau aku..aku pun samalaa..hehe..prnah skali aku tngah badmood,dia ajak aku gurau2..aku geram sgt,aku simbah dia dgn air..sbotol air aku habis! ahaha..wktu tu aku ksian la dgn dia..lebur habis!! haha..and satu lagi yg aku ingt..aku prnah tampar dia(bukan tampar muka) sbb dia step aku wktu aku kluar lab physics..wktu tu dhla aku sakit kaki..dia main2 pulak..mbara darah aku wktu tu..aku tmpar si gemok ni skuat ati aku..haha..mula dari hari tu jgak,aku tak tegur dia lagi..dekat sbulan.kita 2 tegur main2 jela..haha..memang byk la kisah aku dgn budak ni..tp best la kacau dia..rindu sgt2 nak sama kelas dgn dia lagi..rindu nak jumpa dia,tngok muka kiut dia..haha..Gjul,aku nak mntak maaf byk2 dri hujung rmbut smpai hujung kaki,aku byk buat slh kat kau..and thanks sbb kau tak prnah marah pun aku kacau kau..hehehe..best kwn dgn kau!! frens 4 ever!!!  :D

3 comments:

  1. yerr. malu kmk. haha :)tangkies chantekk.

    ReplyDelete
  2. ha3..pesaing terbaik..he3.. thanks ya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...